Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe , İbrahim Eroğlu ve Büyükşehir Meclis üyeleri ve teknik ekip eşlik ettiler.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yeni belediye hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, belediye hizmet binasında inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Arkadaşlarımızla yerinde incelemeler yaptık. Büyüklük olarak da gerçekten adına yakışır şekilde bir proje ortaya çıkacak. Daha önceki açıklamalarımızda dile getirmiştik bu projemiz de öncelikle yerin altında komple bir kapalı otopark yapıyoruz ki hem başta belediye çalışanlarımıza hem çevre iş yerlerimize hem de vatandaşımıza hizmet verecek bir otopark olacak. Belediye binamızda büyüklük olarak şu andaki mevcut belediye binamızın iki katı büyüklüğünde uzun yıllar Fatsa’mıza hizmet verecek büyüklükte bir belediye binası olacak ayrıca da bu binayı amorti edecek şekilde projenin içerisinde satışı yapılacak iş yerleri ve ofislerimiz olacak. Bu vesile ile de inşallah belediyemiz bütçesinden hiçbir harcama yapmadan bu belediye hizmet binamızı kendisine yaptırabilme imkanı bulmuş olacağız” dedi.
“OFİS ALMAK İSTEYEN, DÜKKAN ALMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZ HAZIRLIKLARINA BAŞLASIN”
Vatandaşların yeni belediye hizmet binası bünyesindeki ofis ve dükkanların satışlarının ne zaman olacağını kendisine sorduklarını ifade eden Başkan Anlayan, “Biz şu anda kaba inşaatımızın bitmesini bekliyoruz. Tamamen dükkanlar ve ofislerin ortaya çıkmasını bekliyoruz. İnşallah Mayıs ayı sonuna kadar binamızın tamamını bitirmeyi hedefliyoruz sonrasında iç tefrişatı devam edecek ama kaba inşaat dükkanlar ve ofisler ortaya çıktıktan sonraki aşamada satışları yapacağız. Buradan ofis almak isteyen dükkan almak isteyen vatandaşlarımıza şimdiden hazırlıklarınızı yapın diye de ilan ediyoruz. Bu, imkanı olan herkesin alabileceği şartlarda bir ihale olacak. 2018 yılının ikinci yarısında da inşaatı tamamen bitirerek mevcut belediyemizi buraya taşıyarak hizmet vermesini öngörüyoruz. Yeni belediye hizmet binamız bittiğinde bütün Fatsa’ya çok daha güzel şartlarda hizmet etme imkanı bulacak. Ben Fatsa’mız için şimdiden tekrar hayırlı olmasını diliyorum, emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum” diye konuştu.

1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
2
2024 Yılı Nüfus Verileri Açıklandı
3
ÇİSELİ ŞELALESİ’NE HAYAT VEREN DOKUNUŞ
4
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
5
ENGELLERİ ANNESİ SAYESİNDE AŞIYOR
6
ULUVAHTA GÖLETİ
7
ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR
8
FATSA’NIN YOLLARI MODERNLEŞİYOR
9
Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
10
ACI HABERE ŞEHİT BABASININ YÜREĞİ FAZLA DAYANAMADI VE HASTANEYE KALDIRILDI!
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.