ANLAMLI GÜNDE, ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ

ANLAMLI GÜNDE, ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ

ABONE OL
09/03/2017 10:15
ANLAMLI GÜNDE, ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi tarafından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında ‘Kanser Sizi Bulmadan, Siz Onu Bulmalısınız’ konulu seminer düzenlendi.

Fatsa Yardım Sevenler Derneği Şubesi tarafından dernek binasında ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında kadın sağlığı üzerine gerçekleşen konferansa Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Nurdoğan Karadağlıoğlu, Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Kadir Güler, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şube Başkanı Nimet Koç ve çok sayıda bayan katıldı.

Genel Cerrahi Uzmanı Kadir Güler ve Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi Doktoru Dr. Emel Çolak, hanımlara kadın sağlığı ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Seminerin ardından açıklama yapan Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç, “8 Mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun. “Kadının toplumdaki yeri çok büyüktür. Kadın annedir. Kadının olmadığı bir toplum gelişip büyüyemez. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir panel düzenledik ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Plaket ve hediye taktiminin ardından program sona erdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.