Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânına kavuşabilmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânına kavuşabilmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.
Dolunay Mahallesi Ayışığı ve Esti Sokak’ta yapılan asfalt serim çalışmaları gece mesaisinde de devam etti. Ekipler ulaşımda yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçmek ve hemşehrilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına sahada aralıksız görev yapıyor.
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, özverili çalışmalarıyla Fatsa’nın her noktasına hizmet götüren ekiplere teşekkür ederek şu ifadelere yer verdi:
“Fatsa’mız için gece gündüz demeden çalışan, alın teriyle bu şehre değer katan kıymetli mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha modern, daha yaşanabilir bir Fatsa için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
1
MUHALEFET PARTİLERİNİN TEMSİLCİLERİ NET KONUŞTU: FATSA KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ?
2
FATSA’NIN YOLLARI MODERNLEŞİYOR
3
ACI HABERE ŞEHİT BABASININ YÜREĞİ FAZLA DAYANAMADI VE HASTANEYE KALDIRILDI!
4
FATSA’NIN YENİ CAZİBE MERKEZİ ÇERKEZLER TEPESİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
5
BAŞKAN YILMAZ, BAŞBAKAN YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ
6
BAŞKAN ANLAYAN AÇIKLADI: “OSKİ YOLUN YAPIMINI UYGUN BULMUYOR”
7
Ordu’ya Tam Donanımlı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Geliyor
8
Fatsa Çevre Yolu Projesi
9
FATSA ZİRAAT ODASI, EN YETKİLİ KİŞİNİN AĞZINDAN ÇİFTÇİLERİ BİLGİLENDİRDİ
10
CHP SEÇİM ÇALIŞMALARINA FATSA’DA BAŞLADI
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.