Yol, Kaldırım, Temizlik Aracı ve TOKİ Müjdesi
AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Ordu’ya kazandırdığı projelere bir yenisini daha ekledi. Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, Kabadüz ilçesi için önemli yatırım kararları alındı.
Prof. Dr. Özer’in girişimleriyle, Kabadüz Belediyesi’ne 4 milyon TL tutarında yol ve kaldırım yapım hibesi, 1 adet çöp toplama aracı ve 200 adet çöp konteyneri tahsis edildi. İlçenin temizlik altyapısını güçlendirecek bu desteklerin yanı sıra, Yokuşdibi Mahallesi’nde TOKİ tarafından sosyal konut projesinin başlatılması da karara bağlandı.
Özer paylaşımında, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a Ordu’muza vermiş olduğu güçlü destekler dolayısıyla bir kez daha tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum,” ifadelerine yer verdi.
Göreve geldiği günden bu yana eğitimin yanı sıra, Ordu’nun tüm ilçelerinde kalkınma odaklı projelere öncülük eden Prof. Dr. Mahmut Özer’in bu girişimi, Kabadüz ilçesinde hem altyapıyı güçlendirecek hem de sosyal konut ihtiyacına doğrudan çözüm sunacak.

1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
2
2024 Yılı Nüfus Verileri Açıklandı
3
ÇİSELİ ŞELALESİ’NE HAYAT VEREN DOKUNUŞ
4
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
5
ENGELLERİ ANNESİ SAYESİNDE AŞIYOR
6
ULUVAHTA GÖLETİ
7
ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR
8
FATSA’NIN YOLLARI MODERNLEŞİYOR
9
Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
10
ACI HABERE ŞEHİT BABASININ YÜREĞİ FAZLA DAYANAMADI VE HASTANEYE KALDIRILDI!
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.