Ordu’nun Fatsa ilçesinde “Sevgi, Sadakat ve Kardeşlik Gecesi” adı altında program düzenlendi.
Fatsa Gençlik Merkezi ve Ensar Vakfı Fatsa Şubesi tarafından ortak düzenlenen programda İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu, İlahiyatçı Ali Börek, İmamhatip Hafız Süleyman Özer ve İlahi Sanatçısı Orhan Aykut katılımcılara manevi yönden güzel anlar yaşattı.
Ensar Vakfı Fatsa Temsilcisi Yılmaz Özcan, Asr-ı Saadet günlerinin huzurunu duymak, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle Resulullah’ın muhabbetini yürekten hissetmek için programı düzenlediklerini söyledi.
Fatsa Müftülüğü Konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Müftüsü Hüseyin Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Koçan, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Programın sonunda kura ile bir kişiye umre hediye edildi.
1
Mahmut Özer’in Ankara Mesaisi Kabadüz’e Yatırıma Dönüştü
2
2024 Yılı Nüfus Verileri Açıklandı
3
ÇİSELİ ŞELALESİ’NE HAYAT VEREN DOKUNUŞ
4
AK Partili Sırakaya’dan İmamoğlu Soruşturmasına Yönelik Açıklamalara Sert Tepki!
5
ENGELLERİ ANNESİ SAYESİNDE AŞIYOR
6
ULUVAHTA GÖLETİ
7
ULUBEY’DEN ÖZER’E TEŞEKKÜR
8
FATSA’NIN YOLLARI MODERNLEŞİYOR
9
Ordu’ya Dev Yatırım! 4 İlçeye 16 Milyon TL Hibe Desteği
10
ACI HABERE ŞEHİT BABASININ YÜREĞİ FAZLA DAYANAMADI VE HASTANEYE KALDIRILDI!
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.