21:55 - İLÇELERİN KADERİ DEĞİŞİYOR
21:55 - ORDU, BÜYÜKŞEHİR’LE ÜRETİYOR
21:55 - BÜYÜKŞEHİR, ORDU’NUN YETENEKLERİNİ ARIYOR
21:55 - BÜYÜKŞEHİR’DEN SAĞLIK KAMPÜSÜNE ASFALT
21:55 - OSKİ’DEN 2 YILDA TARİHİ YATIRIMLAR
21:55 - BÜYÜKŞEHİR’DEN 100. YILA ÖZEL PROGRAM
21:55 - BÜYÜKŞEHİR FATSA’NIN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR
21:55 - OSKİ 7/24 SAHADA
21:55 - ORDU’DA SU SPORU CANLANIYOR
21:55 - KABATAŞ’TA DAĞLAR DİZE GELİYOR
Fatsa’da zabıta ve polisten salgınla mücadele ortak çalışma
Geçen hafta Türkiye genelinde illerin koronavirüs tablosundaki vaka artışında Ordu’nun birinci sırasında yer alması tüm şehri kırmızı alarma geçirdi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15-21 Şubat tarihleri arasında il bazlı vaka sonuçlarında Karadeniz bölgesinde en çok vakanın görüldüğü illeri açıkladı. Vaka sayısının en yüksek olduğu Ordu ve ilçelerinde tüm ekipler, teyakkuza geçti.
POLİS VE ZABITA’DAN ORTAK DENETİM
Ülke genelinde nüfus oranına göre koronavirüs vakalarında ilk sırada yer almasından ötürü Fatsa Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ortak bir denetim gerçekleştirdi. Polis ve Zabıta’dan oluşan ekipler, trafiğe kapalı olan caddelerde ve sosyal yaşam alanlarında vatandaşları sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesi konusunda uyardı.
“SALGINLA MÜCADELEDE HERKESİN SORUMLULUKLARI VAR”
Salgınla mücadelede başarının birlikte elde edilebileceğini söyleyen Fatsa Belediyesi Zabıta Müdürü Gültekin Volkan, “ Sağlık Bakanlığımızın geçtiğimiz hafta açıkladığı koronavirüs tablosundaki vaka sayısında maalesef birinci sıradayız. Yaptığımız denetimlerde İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı polislerimiz ve zabıta ekiplerimizle vatandaşlarımızı salgınla mücadelede maske temizlik ve mesafe kurallarına uyma konusunda uyarıyoruz. Pandemi kuralları konusunda daha hassas ve dikkatli olmalıyız. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına kayıtsız ve şartsız uymalıyız. Salgınla mücadelede hepimizin birbirimize karşı sorumlu olduğunu unutmayalım. Bu salgın illetinden kurallara uyarsak kurtulacağız. Bunu hep birlikte başaracağız.” diye konuştu.